Ravintolaketju kiristää kanadalaisia: ”Ottakaa ensin Justin Bieber takaisin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalainen poptähti Justin Bieber muutti taannoin Atlantaan pysyvästi, mutta samaan aikaan hänen karkotuksensa Yhdysvalloista voi olla yhä lähempänä oikeuskäsittelyä odottavien raskaiden syytteiden takia. Yhdysvalloissa kerättiin jopa kansalaisadressi, jonka johdosta Bieberin karkotusta täytyy käsitellä myös hallituksessa.

Nyt Taco Bell -ravintolaketjun johtaja on asettunut myös karkotuksen puolelle. Äskettäin uudenlaisen aamiaisen myyntiin tuoneen yrityksen pääjohtaja Brian Niccol kiristää nyt kanadalaisia Bieberillä. Hän kertoi, että Taco Bell tuo aamiaisen Kanadaan vasta kun Bieber on otettu takaisin.

Daily Mail -lehden mukaan Justin Bieber järjesti äskettäin faneilleen mahdollisuuden tuottaa uuden Adidas NEO -mainosvideon, jota hän itse tähdittää. Mainoksessa tullaan kuulemaan Justinin kappale Swap It Out. Ihailijat voivat editoida mainokseen tarkoitettua videomateriaalia verkkosivustolla, ja poptähti valitsee itse niistä parhaimman videon, jota käytetään kansainvälisessä mainoskampanjassa.