Zac Efron hakattiinkin kesken huumediilin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-tähti Zac Efron nousi äskettäin otsikoihin Los Angelesin Downtownin alueella tapahtuneen välikohtauksen takia. Mies kertoi tällöin menneen kaupunginosaan hakemaan sushia. Nyt epäillään, että mies ajoi kaupunginosaan hankkimaan huumeita.

Vaikka Los Angelesin Downtownissa saa ehkäpä kaupungin parasta sushia, saa sieltä myös kovia huumeita. Nyt on paljastunut, että Disneyn leivissä uransa aloittanut 26-vuotias mies olisi mennyt Downtowniin hakemaan huumeita, mutta joutui samalla käsirysyyn. Aiemmin hän väitti, että mukana olisi ollut miehen henkivartija, mutta osa väittää seuralaisen olleen näyttelijän henkilökohtainen huumediileri.

Zac on taistellut huumeongelmien kanssa ennenkin ja lähipiiri epäilee hänen retkahtaneen jälleen. Tähti itse kertoi bensan loppuneen kesken ajon, jolloin hän jäi autoon istumaan. Hän heitti auton ikkunasta ulos pullon, joka lensi lähelle paikallisia. Nämä luulivat iskun olleen heitä varten ja haastoivat riittaa henkivartijan kanssa. Zac meni ulos auttamaan, ja häntä lyötiin kovaa suuhun. TMZ kysyy, miksi näyttelijä meni niin kauas hakemaan sushia, kun herkkua saa lähes jokaisesta kadunkulmasta huomattavasti turvallisemmista kaupunginosista?

Zac Efron edustaa Disneyn leivissä uransa aloittaneita, mutta sittemmin turmion tielle joutuneita Hollywoodin lapsitähtiä. Viime vuonna paljastui, että Zac Efron on käyttänyt kokaiinia kahden vuoden ajan, ja hän oli vieroitushoidossa viime vuoden aikana jo kaksi kertaa. Zac Efronilla kerrotaan olleen elämässään lukuisia huolia, jotka johtivat huumeongelmiin.

Näyttelijällä kerrotaan olevan naisongelmia ja vaikeuksia kontrolloivien vanhempiensa vuoksi. Lisäksi hän on turhautunut Hollywood-uransa vuoksi, sillä lupaavan alun jälkeen hän ei ole saavuttanut suurempaa suosiota. Efronin tiedetään myös viettäneen aikaa ”huonossa seurassa” ja tutustuneen tätä kautta kokaiiniin.