Dita von Teese huippukuumana Instagramissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pin-up -maailman kuningatar Bettie Pagen jalanjäljissä asteleva Dita Von Teese on näyttävä burleskikaunotar, jonka esityksistä saadaan nauttia ympäri maailman. Hänen tunnetuin ohjelmanumeronsa lienee sulosävyinen kylpyhetki martinilasissa tai tassuammeessa. Nainen julkaisi viime vuonna myös oman alusvaatemallistonsa.

Kuten julkisuuden kaunotarten kuulukin, käyttää myös pitsin ja sukkanauhojen jumalatar aktiivisesti sosiaalista mediaa kuviensa julkaisemiseen. Nyt nainen on paljastanut rohkeita otoksia Instagramissa ja mukana on muun muassa otos, jossa nähdään erittäin harvinainen hetki – Dita Von Teese on kuvassa blondi kuin Marilyn Monroe.

Dita Von Teese on oikealta nimeltään Heather Renée Sweet ja nainen on todellinen 41-vuotias tyyliniekka. Hänen vakiovarusteisiin kuuluvat korsetit, hansikkaat ja saumasukkahousut. Eroottissävyisillä esityksillä ihmisiä hurmaava kaunotar seurusteli kolme vuotta ja oli vuoden naimisissa muusikko Marilyn Mansonin kanssa.