Jessica Gomez esitteli koiransa – huomio tosin kiinnittyi bikinivartaloon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Glamour-mallien maailmaan saadaan lähes päivittäin uusia kykyjä, mutta harva heistä nousee koskaan genrensä A-sarjaan. Pari vuotta sitten australialainen Jessica Gomes teki kovaa nousua viihdemaailmaan, mutta ei ole onnistunut saavuttamaan pysyvää jalansijaa.

Facebook
Facebook

28-vuotias kaunotar on julkaissut Facebookissa kuvan, jossa hän poseeraa kuvankauniissa maisemissa. Jessicalla on yllään siniset bikinit ja sylissään hellyttävä koiranpentu, joten kuva tarjoaa jokaiselle jotakin.

Australialaissyntyinen Jessica Gomes omaa singaporelaiset ja portugalilaiset sukujuuret. Hän sai 13-vuotiaana roolin televisiosarjasta Bush Patrol, jonka jälkeen hän sai ensimmäisen mallisopimuksensa. Sittemmin Gomes on poseerannut muiden muassa Vogue, Teen Vogue ja Glamour -lehden sivuilla ja Victoria’s Secretin ja useiden muiden muotimerkkien mainoksissa. Nykyisin Jessica asuu New Yorkissa.