Lentomatka voi mullistaa elämäsi

Digi Lifestyle Matkailu · Terhi Piiroinen

Delta Air Lines on yhdysvaltalainen, maailman suurin lentoyhtiö, joka lentää lähes 300 kohteeseen useissa kymmenissä eri maissa. Delta Airline työllistää 12.000 lentäjää ja yhtiö operoi yli 5.000 lentoa päivittäin.

Näistä määristä voi laskea suunnilleen lentokoneissa matkustavien ihmisten henkilömäärän, ja kuten arvata saattaa, on matkustamon väki toisinaan hyvinkin kirjava. Vapaa-ajan matkustajien lisäksi lentokoneen penkkejä täyttävät yritysmaailman tietäjät ja tekijät.

Nyt Delta on ottamassa käyttöönsä uuden matkustusluokan nimeltään Innovation Class, jonka tarkoituksena on saattaa liike-elämän huippunimet yhteen osaavien tekijöiden kanssa. Lentoyhtiön ideana on antaa maailman parhaimmille bisnesenkeleille mahdollisuuden verkostoitua ja jakaa oppejaan myös lentojen aikana. Ideana on, että ekspertin viereen pannaan istumaan seuraavan asteen innokas tekijä. Kyseessä on eräänlainen ilmassa tapahtuva mentorointiprojekti, jossa jokainen tunti hyödynnetään parhaalla mahdollisella tavalla.