Hipsterein julkkis valittiin – yllätystulos

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Julkisuuden henkilöitä laitetaan ajoittain erilaisissa listauksissa parhaimmuusjärjestykseen vaikkapa ulkonäkönsä, seksikkyytensä, lahjakkuutensa ja varallisuutensa ansiosta. Nyt DesignCrowd-sivusto on valinnut hipstereimmän julkkiksen.

Voittaja on Leonardo DiCaprio, ja ehkäpä tämä sijoitus lämmittänee hänen Oscar-palkinnon häviämisestä vieläkin kirvelevää sydäntään. Kyseisellä sivustolla järjestettiin kilpailu, joissa 160.000 graafisen suunnittelijan tuli tehdä paras julkkishipster photoshoppaamalla.

DiCaprio sai kilpailussa Huffington Post -lehden mukaan hyviä vastaehdokkaita, joihin lukeutuivat Cate Blanchett, Chiwetel Ejiofor, Judi Dench, Meryl Streep. Myös Ellen DeGeneresin kuuluisasta julkkiksia pursuavasta Oscar-selfiestä tehtiin hauska hipsterversio.