Seksikkäät ME-tulokset: Peniksen pituus, voimakkain vagina, suurimmat rinnat…

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksikkäimmät ennätykset koottiin yhteen – päihittäisitkö näitä?

Maailman isoimman peniksen pituus kiehtoisi ketä tahansa – varsinkin miehiä. Uudella Buzzfeed-videolla sen paljastetaan olevan normaalitilassa 24 senttimetriä pitkä. Erektiossa mokoma halko on 34,3 senttimetriä.

Kyseisellä YouTube-videolla kerrotaan muitakin kiinnostavia faktoja seksiin liittyvistä ennätyksistä. Maailman vahvin vagina voi nimittäin nostaa 14 kilon painon. Kyseisellä henkilöllä on eittämättä lantionpohjalihakset kunnossa.

Monet suurennuttavat ryntäitään leikkauksella, mutta luomussakin löytyy. Isoimmat luomurinnat ovat kooltaan 102 ZZZ -kuppia, mikä menee jo yli ymmärryksen. Maailman pisin suudelma kesti 55 tuntia, 35 minuuttia ja 58 sekuntia. Lisää ennätyslukemia videolla.