Suomalaisrokkarin Mersu myynnissä: ”Tällä scoretat Nivalan raitilla”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Käytettyjen autojen kaupassa tarina on tunnetusti tärkeä. Hyvällä myyntipuheella voidaan saada kaupaksi auto, joka ei muuten kiinnostaisi potentiaalisia ostajia. Nyt verkossa on julkaistu Mersun myynti-ilmoitus, jossa urheilullisen auton kerrotaan kuuluvan basistille.

Nettiauto
Nettiauto

– Nyt siis myynnissä Turmion Kätilöt-basistin 21.2.2014 katsastettu keikka-auto. Mercedes Benz CLK 230 Kompressor Coupé Sport. Tällä autolla scoretat Nivalan raitilla enemmän toosaa yhdessä kesässä kuin Tauski koko uransa aikana. Itse en tästä asiasta enempää tiedä mutta auton edellinen omistaja on niin ikään hevibasisti Diablo-yhtyeestä ja hän tietää. Hän on tavannut David Hasselhoffin ja jos joku tietää naisista ja autoista ni se on Ritari Ässä, ilmoituksessa todetaan.

– Niin ja se kattoluukku aukee paitsi ulospäin ni se aukee myös sinne katon sisään, tästä on se hyöty että jos muijas haluaa esitellä tissejään kattoluukusta käsin ni sekin onnistuu. Takapenkin sähköohjattavat niskatuet on hyödylliset ainoastaan jos sinulla on takapenkillä nalkuttava anoppi joka vaatii huomaamatonta tainnutusta, ilmoitus jatkuu.

Keskimääräistä hauskemman ilmoituksen mukaan vuosimallia 1997 olevan auton mittarissa on muhkeat 313.000 kilometriä ja pyyntihinta autolle on 7.199 euroa.