Tunnistatko Bruce Willisin lapsuuskuvasta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Bruce Willis tunnetaan kovaotteisista rooleistaan, ja hän lukeutuukin maailman tunnetuimpiin toimintatähtiin. Mies tähditti viime vuinna Die Hard -saagan viidettä osaa, A Good Day to Die Hard -elokuvaa.

Bruce Willis vietti taannoin 59. syntymäpäiviään. Sen kunniaksi tähden tytär, Rumer Willis, jakoi Instagram-tilillään isänsä lapsuuskuvan. Brucen piirteet ovat hämmästyttävän tunnistettavat jo lapsena, vaikka harva varmasti on kuvitellut virnistelevästä pojankoltiaisesta kasvavan valkokankaalla terroristeja vastaan taistelevan toimintatähden.

Bruce Willis oli naimisissa Demi Mooren kanssa vuosina 1987 – 2000. Heillä on kolme yhteistä lasta Rumer, Scout ja Tallulah. Mies avioitui maaliskuussa 2009 valokuvamalli Emma Hemmingin kanssa. Heillä on yhteinen Mabel Ray -tytär, joka syntyi viime vuonna.