Taylor Swiftille odottamaton arvonimi – kaataa miehiä sänkyyn?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kantripoppari Taylor Swift lähti jo nuorella iällä tavoittelemaan uraa musiikkibisneksessä Wyomissingista Hollywoodiin. 24-vuotias Taylor tunnetaan julkkispoikaystävistään, joihin lukeutuvat muun muassa Joe Jonas, Taylor Lautner, John Mayer, Jake Gyllenhaal, Conor Kennedy ja Harry Styles.

Nyt neitokainen on saanut kyseenalaisen tittelin iHeartRadion toteuttamassa kyselyssä. Taylor Swift on nimittäin saanut kunnianimen olla Biggest Celebrity Player, eli suurin julkkispeluri suhdemaailmassa. Toiseksi tuli kitaristi John Mayer ja kolmanneksi Justin Timberlake.

Kerroimme taannoin, että Swift olisi antanut neitsyytensä Jake Gyllenhaalille, vaikka suunnitteli alunperin säästävänsä tätä ässää hihassaan avioliittoon asti. Hänen laulunsa We Are Never Getting Back Together ja Red perustuvat myös kokemuksiin kyseisen komistuksen kanssa.