Maailman ekslusiivisin pakettimatka – yksityiskoneella maailman ympäri

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Raharikkaille tarjotaan vuosi vuodelta yhä upeampia matkapalveluita, sillä talouden taantuma ei ole oikeasti varakkaita juuri köyhdyttänyt. Omalla yksityiskoneella ökyrikkaat pääsevät tietenkin minne haluavat ja koska haluavat, mutta nyt alalle on lanseerattu myös pakettimatka.

Four Seasons
Four Seasons

Staran saamien tietojen mukaan Four Seasons on lanseerannut pakettimatkan, joka kiertää maailman 24 päivässä yksityisellä lentokoneella. Boeing 757 -matkustajakoneessa on vain 52 luksusluokan paikkaa. Yhdeksään maahan pysähtyvällä kiertomatkalla majoitutaan ainoastaan Four Seasons -ketjun luksushotelleissa ympäri maailmaa.

9. helmikuuta 2015 alkava maailmanympärimatka käynnistyy Los Angelesista, josta lennetään Havaijille, Bora Boralle, Sydneyyn, Balille, Thaimaahan, Intiaan, Istanbuliin ja Lontooseen. Kohteissa matkaajille on järjestetty VIP-luokan kohtelua aamusta iltaan. Matkapaketin hinta on yhdelle hengelle 130.000 dollaria ja kahdelle hengelle 238.000 dollaria.