Ana Braga ja Anais Zanotti riisuivat yläosansa rannalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen Ana Braga ja ranskalainen Anais Zanotti ovat viime vuosina saaneet kansainvälistä huomiota viihdelehtien sivuilta. Kaunottaret ovat nimittäin kunnostautuneet poseeraamalla julkisuudessa vähissä vaatteissa.

Splash
Splash

Nyt Ana Braga ja Anaiz Zanotti on kuvattu viettämässä yhdessä aikaa Miami Beachilla. Hyvinä ystävinä tunnetut mallikaunottaret nauttivat uimarannan auringosta bikineissään. Neitokaiset innostuivat lopulta viettämään aikaa myös yläosattomissa.

27-vuotias ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa 19 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä.

Splash
Splash