Arttu Wiskari ryhtyy räppäriksi: ”Masentavat laulut eivät enää pure!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaisartisti Arttu Wiskari on tullut musiikkinsa lisäksi tutuksi muun muassa Dancing On Ice -televisiosarjasta. Tähän saakka Wiskari on esittänyt iskelmällistä popmusiikkia suomeksi. Hänen hiteistään suurimmat ovat Mökkitie ja Tuntematon potilas. Nyt vuorossa on genremuutos kokonaan uusille urille yhteistyössä alan kotimaisten tähtien kanssa.

Arttu Wiskari
Arttu Wiskari

Wiskari kertoo tänään Facebook-sivuillaan, että hän siirtyy seuraavaksi tekemään hiphop-musiikkia, joka on nykyisin suosituin yksittäinen musiikkigenre Suomessa. Tuottajakseen Wiskari on saanut menestyksekkään suomalaisduo JVG:n, ja tavoitteena on saada Olympiastadion täyteen katsojia.

– Rap ja hiphop on nyt niin kova juttu, eikä nämä mun masentavat laulut tunnu enää purevan keneenkään. Haluan myös rokata stadionin, Arttu Wiskari kertoi Staralle.

Tyylimuutoksen myötä myös artistinimi tulee muuttumaan, kun Wiskari tekee puffdaddyt. Hän julkaisee seuraavan albuminsa nimellä MC Mökkitie. Staran saamien vielä vahvistamattomien tietojen mukaan Wiskari aikoo levyttää omat rap-versionsa muun muassa kappaleista Vaarilla on saari ja Olen suomalainen. Pitkän aikavälin tavoitteena on julkaista englanninkielinen rap-levy Yhdysvalloissa yhdessä Kanye Westin ja Tupacin hologrammin kanssa. Rapakon takana artistinimeksi on tulossa Arttu Wizkhalifa.