Kolmevuotias tyttö ei halunnut nelivuotiaaksi: ”En halua kasvaa aikuiseksi!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hampurilaisketjun takavuosien mainoskampanjan slogan totesi ”Kasva isoksi, älä aikuiseksi”. Tämä lausahdus pitää hyvin paikkansa monien aikuisten kohdalla, ja monet lapsetkin ovat asiasta samaa mieltä. Eräs heistä on nettivideolla parhaillaan ihastuttava kolmevuotias pikkutyttö Paislee Harper.

YouTube
YouTube

– En halua synttäreitä, koska ne muistuttavat minua siitä, että olen kasvamassa aikuiseksi. En halua kasvaa aikuiseksi, koska minulla on jo korvakorut, tyttö perusteli päätöstään.

Tytön vuoden kohokohta oli vierailu Disneylandissa, ja reissussa parasta oli hänen mukaansa juuri kolmevuotiaana oleminen. Tytön purskahtaessa itkuun hänen veljensä ryhtyy – tietenkin – nauramaan makeasti.