Automiehen märkä uni: Kultainen Ferrari 458 Spider hämmästytti Lontoossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hyvin toimeen tulevien ihmisten elämäntyyli voidaan jakaa karkeasti luksusluokan elosteluun tai julkeaan ökyilyyn. Irakilainen kickboxingin maailmanmestari Riyadh al-Azzawi edustaa suvereenisti jälkimmäistä kastia, koska miehen alla kulkee ehkäpä kaikkien aikojen mässäilevin Ferrari.

YouTube
YouTube

Miehen auto nimittäin huutaa, että kuljettajan takataskusta löytyy valuuttaa perusjantteria enemmän. Kultaisella kromauksella tai jopa aidolla kultauksella päällystetty urheiluauto käänsi katseita Länsi-Lontoon kaduilla raharötköjen paratiisi Knightsbridgessä. Kultaisen Ferrari 458 Spiderin arvo on noin 220.000 euroa ja se sai myös vloggari Shmee150-nimimerkin huomion.

Kultainen väri mielletään rikkaiden lempisävyksi. Olemme kertoneet aiemmin muun muassa markkinoille tulleesta wc-paperista, joka edustaa ökyilyn korkeinta tasoa. Kyseessä on nimittäin 22 karaatin kultainen vessapaperi. Paperia myy Toiletpaperman -niminen yritys ja yhden rullan hinnaksi kerrotaan 964.000 euroa, eli rulla maksaa liki miljoonan.