Lorde ihmeissään photoshoppaamisestaan – finnit poistettiin ilman lupaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uudesta-Seelannista maailman tietoisuuteen viime vuonna noussut Lorde on vetänyt viihdemaailman sätkynukeilta mattoja alta. Hän on vasta 17-vuotias nuori nainen, mutta vaikuttaa sanoineen ja tekoineen huomattavasti ikäistään kypsemmältä.

Nyt neitokainen on julkaissut Twitter-tilillään kuvan, jossa on kaksi otosta samalta keikalta. Toisessa kuvassa laulajan iho on virheetön ja toisessa kuvassa hän esiintyy ilman kuvakäsittelyä. Lorde kirjoittaa, että hänen mielestään kuvaesimerkki on mielenkiintoinen. Hän muistuttaa, että virheet ovat ok.

Yhä useampi yritys ja lehti on ryhtynyt välttämään mallikuvien liikaretusointia. Toisinaan julkisuuteen nousee todella kehnoja photoshoppauksia, jotka saavuttavat enemmän kielteistä kuin myönteistä huomiota. Uusiseelantilainen Lorde on oikealta nimeltään Ella Marija Lani Yelich-O’Connor ja hänen debyyttialbuminsa Pure Heroine on niittänyt jättimenestystä. Levyn soitetuinta Royals-hittiä on kuunneltu Spotifyssa lähes 140 miljoonaa kertaa.