Kendall Jenner levittää rantakuviaan netissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

One Direction -poppari Harry Stylesin kainalossa kolmen kuukauden ajan viihtynyt Kendall Jenner on ikäistensä trendien suunnannäyttäjä. Neitokaisen ulkoista habitusta on ylistetty useissa medioissa ja nyt bikinimalliksi haaveileva teini on julkaissut paljastavia kuvia Instagramissa.

18-vuotias Kendall Jenner julkaisi itsestään bikinikuvan, jossa hän kävelee kauniilla rantahiekalla kookospähkinä kädessään. Neitokaisen vartalo on kuvassa täydellisyyttä hipova. Toisessa kuvassa narustringeihin pukeutunut Kendall osoittaa olevansa sinut vartalonsa suhteen jokaisesta kulmasta kuvattuna.

Kendall Jenner nousi julkisuuteen vanhempien siskojensa vanavedessä, mutta on sittemmin lähtenyt luomaan omaa uraa mallimaailmassa. Kendall täytti taannoin 18 vuotta, ja hänelle tarjottiin heti 1,8 miljoonan dollarin sopimusta aikuisviihteen parissa.