Uusi olut voi laukaista oksennusrefleksin – uskaltaisitko juoda?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lukemattomissa tuoteryhmissä on lanseerattu hyvinkin erikoisella tavalla brändättyjä uutuuksia, kuten esimerkiksi siemennestettä ja verta sisältävä hajuvesi. Nyt myös oluen ystävät saavat oman kammotuksensa, kun zombieolut Dock Street Walker tulee markkinoille Yhdysvalloissa.

dockstreetwalker02042014a

Philadelphia’s Dock Street Brewing Companyn lanseeraama uutuusolut sisältää 7,2 prosenttia alkoholia, mutta tuotteen ydin on kuitenkin jotain aivan muuta. Oluen tekemiseen on nimittäin käytetty perinteisten ainesosien lisäksi karpaloa – ja aitoja vuohen aivoja.

Olut tuli markkinoille sopivasti samaan aikaan The Walking Dead -televisiosarjan kohutun päätösjakson kanssa, ja panimon johtaja Justin Low myönsikin olevansa sarjan suuri fani. Aivoja sisältävän zombie-oluen etiketin suunnitteli taiteilija Alexis Grant.

dockstreetwalker02042014b