Britney Spears esitteli bikinivartalonsa – lähentelee täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Britney Spears aloitti äskettäin kahden vuoden keikkapestin Las Vegasissa, ja ainakin ensimmäiset keikat ovat osoittautuneet yleisömenestyksiksi. Nainen on tietenkin nähty lavalla hyvinkin niukoissa asukokonaisuuksissa.

Nykyään tummahiuksinen Britney Spears on ehtinyt Las Vegasin keikkojensa ohella myös lomailemaan. Britney Spears jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa havaijilaisessa hotellihuoneessa. Kuten rantalomalla kuuluukin, on Britney pukeutunut sinisiin bikineihin.

Britney Spears on uransa alusta alkaen tunnettu seksikkäästä imagostaan, ja sama tyyli on jatkunut myös viime vuonna julkaistulla Work Bitch -videolla. Tähti on kuitenkin paljastanut olevansa todellisuudessa paljon kiltimpi kuin hänen videoistaan ja esiintymistyylistään voisi luulla. Hän sanoi, että seksikissana oleminen on vain osa työtä.