Kohukaunotar ajoi Maseratinsa ulos tieltä – tältä kallis romu näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa Tanssii tähtien kanssa -kilpailun seitsemännen tuotantokauden voittanut julkkistähti Brooke Burke-Charvet koki viime vuoden lopulla järkytyksen, kun hänellä todettiin kilpirauhasessa syöpäkasvain. Brooke paljasti joulukuussa parantuneensa kokonaan.

Nyt Brooken kaasujalka on painanut hieman liikaa, sillä hän törttöili eilen huippukalliin Maserati-urheiluautonsa ulos tieltä Los Angelesin Calabasissa. Auto osui suurella nopeudella aitaan, johon osa autosta samalla jäi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Burke poseerasi pian tervehtymisensä jälkeen Health-lehden kannessa ja kertoi olevansa erittäin onnekas selvittyään sairaudestaan. Neito kertoi järkyttyneensä diagnoosista, koska hän ei ole koskaan ajatellut voivansa sairastua vakavasti. Tilanne oli raskas myös perheelle, joka kuitenkin tuki julkkiskaunotarta vaikean ajan yli.

41-vuotias Brooke Burke tunnetaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittajan lisäksi myös entisenä televisiojuontajana ja nyt siis myös entisenä nakumallina. Hän juonsi vuosina 1999 – 2002 Wild On! -nimistä ohjelmaa ja myöhemmin vielä Rock Star -ohjelmaa. Nykyisin hän on naimisssa näyttelijä-laulaja David Charvetin kanssa ja pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi. Brookella on myös kolme muuta lasta.