Lady Gaga jätti housut kotiin – leijonanharja kiinnitti katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lady Gaga saa kaipaamaansa huomiota viikoittain eriskummallisilla asuvalinnoilla, jotka saavat monet kurtistamaan kulmia ja pyörittelemään päätään. Fanit huokailevat ihastuneina naisen asuvalintojen rohkeutta ylistäen. Tällä kertaa poppari käänsi katseet televisiovierailulla.

Splash
Splash

Lady Gaga käväisi David Lettermanin vieraana Ed Sullivan -teatterilla, jossa oli paikalla myös Bill Murray. Molemmat miehet saivat antaa tukea popparille, joka oli jättänyt tälläkin kerralla housut pukematta. Huomion varasti kuitenkin hänen näyttävä leijonanharja-kampauksensa.

Lady Gagan ARTPOP-albumi ei saavuttanut samanlaista megasuosiota kuin artistin aiemmat musiikkijulkaisut. Poptähti hehkutti äskettäin olevansa ylpeä siitä, että on päässyt yli syömishäiriöstään. Sen jälkeen hän pääsi otsikoihin, kun performanssitaiteililja Millie Brown oksensi värillistä maalia tähden päälle SXSW-festivaalien keikan aikana.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash