Mies liitti sukuelimensä kuvan työhakemukseen – sai syytteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Töitä hakeville painoteteaan usein ansioluettelon tärkeyttä. CV tulisi suunnitella huolella, ja omia osaamisalueita sekä hyviä puoliaan kannattaa korostaa hakemuksessa. Liikaa itsestään ei kuitenkaan kannata paljastaa, kuten tuore uutinen Yhdysvalloista opettaa.

Dallasissa sijaitseva Texas Workforce Solutions -työnvälitysfirma vastaanotti perjantaina 28. maaliskuuta sähköpostiviestin töitä etsivältä mieheltä. Jostain syystä mies oli päättänyt piristää hakemustaan valokuvalla peniksestään.

Sähköpostiviestin vastaanottanut Texas Workforce Solutionsin 25-vuotias työntekijä ei ollut huumorituulella. Hän ohjasi hakemuksen suoraan poliisille. Viestin lähettäjää syytetään nyt säädyttömän materiaalin jakamisesta.

– Taidan tietää miksi hänellä ei ole töitä, kommentoi paikallisen poliisin tiedottaja Demarquis Black tapausta Dallas Observer -lehdelle.