Provinssirockiin piilotettu sakko-lava – yhteistyössä hiphop-festarin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen Provinssirockiin nousee ensi kesänä uusi punk- ja rap-musiikille omistettu Sakkolava, jonka sijaintia tapahtuma-alueella ei vielä paljasteta. Lavan sijainti jää festivaalivieraiden selvitettäväksi. Sijainti on mahdollista selvittää myöhemmin älypuhelimella tai tabletilla.

Käsiohjelmassa ja aluekartassa on piilotettua sisältöä, jota älypuhelimen tai tabletin läpi katsomalla lavan sijainti selviää. Sakkolavan ohjelmiston tuottaa Seinäjoki Hiphop Festivalin järjestäjä Sakko ry, ja se tulee kokoamaan yhteen suomiräpin foorumeita.

Esiintyjät jaotellaan omia tyylisuuntiaan edustaviin klubeihin, ja niitä isännöivät Bassoradion suomiräpin radio-ohjelma Kultabassokerho, ganstaräpille omistettu verkkomedia Redrum187, paikallinen Seinäjoki Hiphop Festival ja Monsp-levy-yhtiö.

Kultabassokerho -show’ssa on luvassa Heikki Kuulan ja Chebaleban livekeikat. Muita esiintyjiä ovat Tomi Randomi, Stepa featuring Are ja Dj-Massimo sekä Funksons. Hannibal palaa Provinssiin Musta Moottori -kokoonpanon kera. Lauteilla nähdään myös Gasellit ja Soul Valpio Band.