Bestmanin ”juhlapuhe” varasti show’n häissä – katso video

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutaman kuukauden päästä koittava kesä on Suomessakin hääjuhlien ja vihkiparien aikaa. Monet kunniatehtävän saaneet kaasot ja bestmanit painivat parhaillaan tiukan tehtävän edessä – kuinka pitää puhe morsiusparille ja vieläpä siten, että se olisi varmasti ikimuistoinen?

YouTube
YouTube

Nyt verkossa niittä suosiota erään bestamanin pitämä puhe, joka päättyy yllättävästi Britney Spearsin Work Bitch -kappaleen tahdissa esitettyyn tanssiin. Juhlaväki ja morsiuspari menee niin sanotusti pähkinöille esityksestä, sillä ensin estradilla tanssii neljä makoisan näköistä naista ja sen jälkeen myös neljä komeaa miestä. Yleisö kiljuu kovaäänisesti koko esityksen ajan.

Tällaisessa tilanteessa on vaarana, että ihmisille jää häistä mieleen vain yksi asia: Mahtava puhe. Häissä voi korvata puheen vaikkapa näyttämällä videon juhlakalun polttareista. Vinkkinä kerrottakoon, että videosta kannattaa tehdä kaksi versiota, joista toinen soveltuu lapsille ja vanhuksille ja toinen on sensuroimaton ja rehellinen.