Lauren Stoner säästi bikineissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner sai taannoin roolin Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta neitokaisen ura ei silti ole vielä lähtenyt lentoon Hollywoodissa. Elokuviensa sijaan kaunotar on otsikoissa kuitenkin bikinivartalonsa myötä.

Splash
Splash

Eilen Lauren Stoner nautiskeli vapaapäivästään Miami Beachilla yhdessä ystäviensä kanssa. Uima-altaalla rentoutunut näyttelijätär oli sonnustautunut punaisiin bikineihin, joissa ei kangasta tuhlattu.

29-vuotias amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash