Uskomaton muodonmuutos! Jack Osbourne muutti elämäntapansa – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

27-vuotias Jack Osbourne meni viime vuoden lopulla naimisiin Lisa Stellyn kanssa. Pariskunnalla on nykyisin kaksi lasta. Jackillä todettiin MS-tauti vain kaksi viikkoa esikoisensa syntymän jälkeen, mutta se ei ole häntä juuri hidastanut.

Kymmenen vuotta sitten Jack Osbourne oli roimasti ylipainoinen nuori mies, joka tuhlasi perheensä rahoja leveään elämään, herkkuihin ja kaikkiin mahdollisiin päihteisiin. Osbourne pääsi kuitenkin vieroitushoidon avulla eroon huume-, lääke- ja alkoholiongelmistaan. Sittemmin nuori mies ryhtyi urheilemaan ja pudotti rutkasti painoaan.

Nyt päästään vertailemaan Osbournen kuvia, joiden välillä on kymmenen vuotta ja raju elämäntapojen muutos. Ensimmäisissä ja tuoreissa kuvissa olevaa miestä ei ihan heti tunnista samaksi – ainakaan ruumiinrakenteen puolesta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash