Justin Bieber kopioi James Deanin ikonisen poseerauksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Atlanta on eräs räppäreiden kehdoista Yhdysvalloissa. Ei siis ihme, että rap-urasta haaveileva henkilö haluaa muuttaa kyseiseen paikkaan asumaan. Näin teki äskettäin myös bizzleksi nimensä muuttanut Justin Bieber, jonka kerrotaan unelmoivan hiphop-tähteydestä.

20-vuotias Justin tuntee historian, ja on nyt julkaissut Instagram-blogissaan otoksen, jossa on kuvattuna Hollywoodin nuorisoikoni James Dean. Poppari poseerasi lisäksi tupakka suussaan – kuten paha poika Dean aikoinaan. Bieber kuitenkin vakuutteli seuraajilleen tupakoimattomuuttaan.

– Tämä on James Deanista inspiraationsa saanut kuva. Älä kysy minulta, poltanko tupakkaa. En polta, kirjoitti Bieber kuvaan.

Atlantassa vaikuttaviin tai sieltä ponnistaneisiin räppäreihin lukeutuvat muun muassa 2 Chainz, CeeLo Green, Akon, André 3000, Jermaine Dupri, Lil Jon, Ludacris, T.I., Young Jeezy ja Future. Bieber on itse alunperin kanadalainen musiikkitähti, joka nousi julkisuuteen joitakin vuosia sitten YouTube-videoidensa ansiosta. Sittemmin hän on asunut Kaliforniassa, josta muutti Atlantaan.