Playboy-malli varasti miesten huomion Barbadoksella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen mallikaunotar April Summers on tuttu näky kotimaansa miestenlehtien, kuten GQ, Maxim ja FHM sivuilta. Vaaleahiuksinen neitokainen on myös poseerannut muun muassa Playboy-lehden ranskalaisen, italialaisen ja puolalaisen version sivuilla.

Splash
Splash

April Summers on viettänyt viime aikoina lomaansa Karibialla sijaitsevalla Barbadoksella. 25-vuotias neitokainen kuvattiin nauttimassa auringosta hiekkarannalla bikineihin sonnustautuneena.

Myös televisiossa esiintynyt tähti päätyi otsikoihin vuonna 2011 oltuaan viettämässä iltaa silloisen poikaystävänsä, näyttelijä Sean Beanin kanssa Lontoon Camdenissa. Näyttelijä ajautui riitaan toisen miehen kanssa tämän Aprilia koskeneen loukkaavan kommentin vuoksi. Mies löi Seania tappelun aikana puukolla käteen, mutta hänen haavansa sidottiin pubin ensiapuvälineillä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash