Supersuosittu ruotsalaispoppari rannalla – tunnistatko?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalainen elektronisen musiikin supertähti Avicii esiintyy ensi kesänä Summer Sound Festival -tapahtumassa Helsingissä vuoden 2014 ainoalla Suomen keikallaan. Mies on tällä hetkellä yksi maailman menestyneimmistä musiikkitähdistä, ja omaisuutta on karttunut melkoisesti.

Nyt Avicii on kuvattu nautiskelemassa rantalomasta yhdessä kauniin tyttöystävänsä kanssa Miamin rannoilla. Konemusiikkitähden hitit lähes jokainen tunnistaa, mutta miehen ulkonäkö ei ole kovin tuttu. Niinpä supertähti sai nautiskella rannalla melko rauhassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

Aviciin nosti supertähdeksi Grammy-ehdokkaaksi päässyt Levels-hitti vuonna 2011. Tämä ja sitä seuranneet uudet menestyssinglet Fade Into Darkness ja Silhouettes olivat kuitenkin vasta alkusoittoa viime vuonna julkaistulle True-debyyttialbumille. Albumi nousi yhdeksi vuoden menestyneimmistä levyistä ympäri maailmaa, ja siltä irroitetut singlet ovat rikkoneet useita ennätyksiä. Albumin ensimmäinen single Wake Me Up oli yksi vuoden 2013 myydyimmistä singleistä. Se myi pelkästään Yhdysvalloissa yli 3,6 miljoonaa kappaletta, ylsi Isossa Britanniassa ennätyksellisesti jo julkaisuviikollaan yli 250.000 kappaleen myyntiin, ja nousi vuoden aikana listaykköseksi yli kahdessakymmenessä maassa.