Eddie Murphyn tyttäret rannan prinsessoina – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koomikko Eddie Murphyn tyttäret Bria ja Shayne ovat luoneet viime vuosina uraa malleina, ja siskokset alkavat olla tuttuja nimiä myös viihdelehtien sivuilta. 24-vuotias Bria on kuvattu usein viettämässä rantalomaa, ja parhaillaan hän lomailee Shayne-siskonsa kanssa.

Splash
Splash

Bria ja Shayne Murphy viettävät perhelomaa Havaijilla, jossa heidät kuvattiin eilen nauttimassa auringosta bikineissä. Kaikki silminnäkijät eivät välttämättä tunnistaneet sisarusparia, mutta ainakin katseita he keräsivät.

Edward Regan ”Eddie” Murphyn tytär Bria Murphy luo parhaillaan uraa mallimaailmassa. Hänet on nähty esimerkiksi Maxim-lehden kuvissa ja Dark and Lovely -hiustuotesarjan mallina. Bria on myös esiintynyt räppäri Walen musiikkivideolla.

Splash
Splash
Splash
Splash