Wow, tässäkö kolmen lapsen äiti?! Daniellella upea bikinivartalo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniassa riittää glamour-malleja vaikka muille jakaa. Yksi heistä on Danielle Lloyd, joka meni äskettäin naimisiin jalkapalloilija Jamie O’Haran kanssa. Samalla uhkean neitokaisen nimi vaihtui Danielle O’Haraksi.

30-vuotiaalla tähdellä on kolme lasta, mutta sitä ei välttämättä uskoisi hänestä. Danielle Lloyd jakoi sosiaalisessa mediassa jälleen uimapukukuvan, jossa hän esittelee näyttävää vartaloaan.

Aivan pelkkää hyvää onnea julkkistähti ei voi tosin kiitellä ulkonäöstään, sillä hän on viettänyt aikaa plastiikkakirurgin veitsen alla. Danielle Lloyd pienensi taannoin DD-kuppikoon rintansa AA-kokoisiksi. Myöhemmin tähti paikkaili tämän leikkauksen tuhoja uusilla C-kupin silikoneilla.

Entinen Miss Englanti Danielle Lloyd menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.