Dita Von Teese esitteli oman alusvaatemallistonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Dita von Teese nähtiin vastikään Suomessakin vierailleen 30 Seconds to Mars -yhtyeen tuoreella Up In The Air -musiikkivideolla. Burleskitähtenä, mallina ja näyttelijänä uraa luonut neitonen on toteuttanut myös oman alusvaatemallistonsa.

Lingerie.dita.net, Penny Lane
Lingerie.dita.net, Penny Lane

Dita Von Teese on tehnyt yhteistyötä Bloomingdale’s-ketjun kanssa luodakseen vaatemallistoaan. Nyt 40-vuotias kaunotar esittelee alusvaatelinjansa uutuuksia seksikkäissä mainoskuvissa. Vintage-henkisten vaatekappaleiden inspiraationa ovat toimineet esimerkiksi perinteiset ranskalaiset alusvaatteet ja taiteilija John Singer Sargentin maalaukset.

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.

Lingerie.dita.net, Penny Lane
Lingerie.dita.net, Penny Lane
Lingerie.dita.net, Penny Lane
Lingerie.dita.net, Penny Lane
Lingerie.dita.net, Penny Lane
Lingerie.dita.net, Penny Lane