Titanicin alastonkohtaus piinaa Kate Winsletiä: ”En halunnut tätä!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Kate Winslet avioitui bisnesmies Ned RocknRollin kanssa viime vuoden lopulla. 37-vuotias Titanic-tähti ja 34-vuotias RocknRoll saivat toisensa pienimuotoisessa seremoniassa. Pariskunta sai sittemmin Bear-nimisen pojan.

Kate Winslet lukeutuu Hollywoodin arvostetuimpiin naisnäyttelijöihin, mutta monet muistavat hänet ensisijaisesti Titanic-elokuvasta. Eräässä elokuvan rohkeassa kohtauksessa Leonardo DiCaprion esittämä Jack Dawson piirtää Katen esittämän Rosen kuvan tämän poseeratessa alastomana sohvalla.

Nyt näyttelijätär on avautunut faneista, jotka vaativat tähteä antamaan nimikirjoituksensa kohtauksesta otettuihin kuvankaappauksiin. Kate Winsletin mielestä tämä on erittäin epämiellyttävää, eikä hän suostu faniensa erikoiseen pyyntöön.

– Kieltäydyn antamasta nimmaria siihen. En halunnut, että kohtauksesta tehtäisiin valokuva, jota päädyn näkemään vielä 17 vuotta myöhemmin!, Kate Wisnet avautuu Yahoo! Movies -sivustolle.

Kerroimme taannoin, että Ned tahtoo muistaa heidän lastaan yhtä hulppealla lahjalla kuin taannoin vastavihittyä vaimoaan. Bisnesmoguli Richard Bransonin veljenpoika RocknRoll antoi hänen ja Katen pojalleen lahjaksi avaruuslennon. Jälkikasvu pääsee toteuttamaan avaruuslennon maailman nuorimpana henkilönä.