Näyttelijän pettämistunnustus rikkoi some-ennätykset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiotähti Ellen DeGeneres otti taannoisessa Oscar-gaalassa selfie-kuvan itsestään lukuisten eturivin julkkisten kanssa. Kuvasta tuli nopeasti nettihitti ja lopulta kaikkien aikojen jaetuin Twitter-viesti. Kuvaa jaettiin ensimmäisen tunnin aikana 1,8 miljoonaa kertaa.

Kiinan Twitteriä vastaavalla Weibo-sivustolla on nyt myös rikottu ennätyksiä, mutta suosiota kerännyt viesti on aivan toista maata kuin hyvän mielen Oscar-selfie. Kyseessä on nimittäin suositun kiinalaisnäyttelijän, Wen Zhangin, julkinen anteeksipyyntö vaimolleen Ma Yilille ja faneilleen. Wen petti vaimoaan juontajakollegansa Yao Din kanssa.

– Tänään aion hyväksyä seuraukset. Olen pettänyt Ma Yilin ja lapsemme. En ansaitse anteeksiantoa virheestäni, ja aiheuttamani harmin korvaaminen tulee olemaan vaikeaa. Mutta haluan tehdä niin, ja minun täytyy tehdä niin, Wen Zhang avautui Weibossa.

Wen Zhanghin jaettiin uudelleen miljoona kertaa ensimmäisen 10 tunnin aikana. Kyseessä on uusi ennätys Weibo-sivustolla. Lisäksi kiinan tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuvan miehen sosiaalisessa mediassa tapahtunut tunnustus keräsi yli 2,5 miljoonaa kommenttia.