Kännykkäsovellus selfie-kuville – laihduttaa ja silottaa ihon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Selfie-omakuvat ovat vanha ilmiö, mutta vasta parin viime vuoden aikana kuvista on ryhdytty puhumaan yleisemmin tuolla nimellä. Sana selfie päätyi viime vuonna myös Oxfordin viralliseen sanakirjaan ja valittiin vuoden uudissanaksi. Ei siis ihme, että selfiet ovat nykyisin yksi maailman suosituimmista kuvamuodoista.

Pretty Smart Women
Pretty Smart Women

Tähän saakka selfie-kuvia on voinut kuvankäsitellä kännykkäsovellusten suotimilla lähinnä varimaailman ja canvaksen osalta. Nyt markkinoille on kuitenkin viimein tullut myös selfie-kuvien ihon silottamiseen tarkoitettu SkinneePix-sovellus, jonka on määrä tehdä kuvien henkilöstä kauniimpi ja laihempi. Pretty Smart Womenin lanseeraama sovellus kysyy käyttäjältä paljonko hän haluaa ”pudottaa painoaan” ja käsittelee kuvaa sen mukaisesti.