Lily Allen nakuili Instagramissa – kylpyhuonekuva nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suorasuinen brittipoppari Lily Allen on julkaissut kaksi albumia, ja tämän vuoden toukokuussa päivänvalon näkevä Sheezus on jatkoa poppilevyjen sarjalle. Se päättää myös laulajattaren muutaman vuoden mittaisen tauon musiikkimaailmasta. Kyseiseltä albumilta on julkaistu kaksi singleä Hard Out Here ja Air Balloon.

Instagram
Instagram

28-vuotias Lily Allen on räväkkä neitokainen, ja eikä pelkää riisuutua kameran edessä. Tähti lämmitteli keikkaansa varten miltei alasti, ja julkaisi vähäpukeisen kuvan Twitter-blogissaan. Otoksessa naisen intiimipaikkoja peittää kannettava tietokone.

Lily Allen nousi kuuluisuuteen vuonna 2005 MySpace-palvelun kautta. Laulajatar on nykyisin naimisissa Sam Cooperin kanssa ja tekee vahvaa paluuta musiikkibisneksen pariin. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, Ethel ja Marnie Rose. Hän on näytellyt pieniä elokuvarooleja, ja neito nähtiin taannoin esimerkiksi Elisabeth-elokuvassa.