Mummonpyörittäjät piinaavat vanhuksia – videosta poliisitutkinta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Saappaanheiton luvatussa maassa Suomessa ei katsota pahalla, jos käteen osuu jotain sopivaa viskottavaa. Mummoja täällä ei sentään pyöritellä pitkin katuja. Näin kävi viimeksi Romaniassa, jossa tilanteesta julkaistu verkkovideo on käynnistänyt poliisitutkimukset.

YouTube
YouTube

Paikallinen nuorisojengi hyökkää materiaalilla kadulla kävelevän mummon kimppuun ja heiluttelee kauhistunutta vanhusta ilmassa. Järkyttynyt eläkeläinen juoksee pakoon tapauksen jälkeen, mutta nuori mies ottaa hänet kiinni ja nappaa hänet jälleen otteeseensa.

Tilanne on kuvattu Ilfovissa, lähellä Romanian pääkaupunkia Bukarestia. Video julkaistiin ensin Facebookissa, josta se on levinnyt sosiaalisessa mediassa. Poliisi yrittää paraikaa selvittää videon kuvauspaikkaa ja vanhusta häiriköineiden nuorten henkilöllisyyttä, uutisoi CEN-sivusto.