Suomalaishitille vastine: Näin kissat reagoivat taikatemppuihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet kansainvälistä huomiota ja suosiota YouTubessa niittävästä Jose Ahosesta ja hänen koirilleen tekemistään taikatempuista. Karvakuonot ovat menneet silmänkääntötempuista hyvin hämilleen. Nyt vuoronsa saavat kissat.

YouTube
YouTube

Nyt kuitenkin temppuja tekee Penguin Magic -nimimerkillä YouTubeen videoita julkaiseva taikuri, joka yrittää hämätä katteja pelikorttien, paperinarun ja pallojen avulla. Kuten arvata saattaa, ei kissoja kiinnosta temput tippaakaan. Ne kiinnittävät enemmän huomiota muihin sivuseikkoihin ja video on tarkoitettukin vitsiksi.

Hauskimmat kohtaukset lienevät ne, kun kissat yksinkertaisesti viis välittävät taikurista ja kävelevät tiehensä.

Alkuperäisenä innoittajana videolle on toiminut suomalaisen versio, jossa lemmikkikoirille tehdään taikatemppuja piilottamalla yllättäen herkkupalat niiden nenän edessä. Videosta tuli valtava kansainvälinen hitti, joka on kerännyt jo 12,3 miljoonaa katselukertaa.