Uskoisitko Naomi Campbellia 40-vuotiaaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Naomi Campbell ihmetteli äskettäin Vogue-lehden kantta, jossa olivat Kanye West ja Kim Kardashian. Malli vihjasi hämmästellen, että hänen mielestään kyseiseen julkaisuun pääsevät ne ihmiset, joilla on oikeita muotimaailman meriittejä.

naomicampbell07042014

43-vuotias nainen on itse tehnyt näyttävän uran catwalkilla. Hänet nähdään nyt Shape-lehden kannessa upeana mustassa uimapuvussa. Naomi näyttää ikävuosiaan nuoremmalta poseeratessaan kultakoruissa. Kuvaa katsoessa monikaan ei varmasti ihmettele Campbellin uusia romanssiuutisia. Hänen kerrotaan nimittäin napanneen itselleen 12 Years A Slave -komistuksen Michael Fassbenderin, uutisoi Daily Mail.

Pari on nähty äskettäin suutelemassa ja kuhertelemassa avoimesti Lontoossa. Campbell on aiemmin seurustellut esimerkiksi Mike Tysonin, Robert De Niron, U2-basisti Adam Claytonin ja F1-moguli Flavio Briatoren kanssa. Naisen ihmissuhdekuvioita on käsitelty lehdissä vuosien ajan, ja myös hänen päihderiippuvuutensa ja väkivaltaisuutensa on tullut median tietoon.