25-vuotias Peaches Geldof löydetty kuolleena – tässä viimeinen Instagram-päivitys

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rocktähti Bob Geldofin ja supermalli Paula Yatesin julkkistytär Peaches Geldof on kuollut. 25-vuotias mallikaunotar löydettiin menehtyneenä kotoaan Iso-Britannian Wrothamissa. Kuolinsyytä ei ole vielä saatu varmuudella selvitettyä.

Peachesilla oli kaksi pientä lasta, 20-kuukautinen Astala ja 10-kuukautinen Phaedra. Geldofin äiti Paula Yates kuoli huumeiden yliannostukseen vunna 2000. Daily Mail -lehden mukaan Geldofin asunnosta soitettiin hätänumeroon tänään iltapäivällä kello 13:35 paikallista aikaa. Peachesin isä, rocktähti Bob Geldof, vahvisti suru-uutisen.

Peaches kirjoitti viimeiseksi jääneen Instagram- ja Twitter-päivityksensä eilen aamupäivällä. Kuvassa hän poseeraa äitinsä kanssa.

Peaches Geldof oli tunnettu brittiläinen toimittaja, TV-juontaja ja malli. Hän meni vuonna 2008 naimisiin muusikko Max Drummeyn kanssa, mutta parin liitto ei kestänyt. Sittemmin hän avioitui laulaja Thomas Cohenin kanssa. Paulalla on kaksi siskoa, Fifi ja Pixie, sekä siskopuoli Tiger. Hän esiintyi muun muuassa Peaches Geldof: Teenage Mind -realitysarjassa sekä sen jatko-osassa Peaches Geldof: Teen America.