Sofia Ruusila Yhdyvalloissa – supertähti pyysi musiikkivideoonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Niko Nousiainen ja hänen vaimonsa Sofia Ruusila lomailevat parhaillaan Yhdysvalloissa. Pariskunta aloitti matkansa Los Angelesin Beverly Hillsistä ja tällä hetkellä helsinkiläiset nauttivat Nevadassa Las Vegasin auringon lämmöstä.

Niko ja Sofia ovat päivittäneet ahkerasti kuulumisiaan rapakon takaa sosiaalisessa mediassa, ja mies otti Facebookiin muun muassa kuvan rakkaalleen järjestämästä synttäriyllätyksestä. Aiemmin Niko kertoi, että Sofialle oli satanut jo houkuttelevia tarjouksia matkan aikana.

– Only in America. Soulja Boy pyys tänään Sofiaa sen musavideolle mut Sofia ei menny! hahaha. #tasoi, hän kirjoitti.

Vuonna 2010 Sofia oli Googlen hakutilastoissa eniten suosiotaan kasvattanut suomalainen julkisuuden henkilö. Sofia kihlautui BB-voittaja Niko Nousiaisen kanssa vuonna 2011 ja seuraavana vuonna pariskunta meni naimisiin. Taannoin Sofia bongattiin suomalaisen Kristal-hahmon musiikkivideolta yhdessä Sara Siepin kanssa.

23-vuotiaan Soulja Boyn toinen albumi Souljaboytellem.com julkaistiin vuonna 2007. Levyn ensimmäinen Crank That (Soulja Boy) -single nousi Billboard 100 -listan ykköseksi seitsemän viikon ajaksi. Räppärin muita tunnettuja kappaleita ovat muun muuassa Rich Girl, Let Me Get Em ja Kiss Me Thru the Phone. Tähti on myös järjestänyt syntymäpäiväjuhlansa MTV-kanavan My Super Sweet 16 -ohjelmassa.