Anais Zanotti rullaluistelemassa – ei jättänyt ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin vastikään Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 28-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa.

Splash
Splash

Nyt Anais on kuvattu Miami Beachilla, mutta tällä kertaa ei kuitenkaan rannalla. Hän nimittäin oli rullaluistelemassa keskimääräistä näyttävämmässä asussa, joka ei varmasti jäänyt silminnäkijöiltä huomaamatta.

27-vuotias ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.

Splash
Splash
Splash
Splash