Elle Macpherson 50-vuotias – edelleen täydellinen vartalo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Body -nimellä tunnettu supermalli Elle Macpherson on vielä viisikymppisenä varsin nuorekkaan näköisenä säilynyt kaunotar. Näyttelijänäkin uraa yrittänyt tähti on tuttu näky lukuisista malli- ja paparazzikuvista.

Nyt J.C. Penney -vaateketju on turnout markkinoille The Body by Elle Macpherson Intimates -malliston. 50-vuotias mallikaunotar nähdään tietenkin myös esittelemässä itse nimeään kantavan malliston alusvaatteita. Kuvat todistavat, että Machpherson ei vielä 50-vuotiaanakaan kalpene nuorempien mallikaunottarien rinnalla.

Splash
Splash
Splash
Splash

Sydneyssä syntynyt Elle Macpherson on aiemmin ollut naimisissa valokuvaaja Gilles Bensimonin kanssa. Hän oli myös suhteessa pankkiiri Arpad Bussonin kanssa ja sai kaksi lasta miehen kanssa. Tällä hetkellä hän on naimisissa hotelliperijä Jeffrey Sofferin kanssa. Pari meni naimisiin tänä kesänä Fijillä.