Hurmio uudelle tasolle: Tässä eväät tantriseen seksinautintoon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seksistä on paljon iloa, sillä fyysinen aktiviteetti nostaa muun muassa rakkaushormonitasoja ja vapauttaa stressistä. Koko kokemus muuntuu kuitenkin uudelle tasolle, kun siihen liitetään tantrinen näkökulma. Kyse on tuolloin kahden kauniin sielun kohtaamisesta ja arkisimmillaan läsnäolosta, joka luo täyteyden kokemuksen parin välille.

Your Tango -sivusto kertoo, että tantrisen seksin on tarkoitus syventää parin välistä yhteyttä ja laajentaa nautinnon kokemusta pelkästä aktista kaikkeen, mikä yhdistää pariskuntaa toisiinsa ja luo intiimiyttä heidän välilleen. Jopa katse voi olla eroottinen kokemus, jos se luo eroottista energiaa värähtelevän sillan rakastavaisten välille.

Tantrisen session alussa tärkeä oivaltaa intention voima. Jotkut tantraseksistä innostuneet parit luovat ajatuksen, jossa heidän välisensä rakkausenergia voi levitä maailmaan auttamaan kaikkia niitä, jotka ovat sen tarpeessa. Tällainen epäitsekäs ajatus voi paitsi luoda hyvyyttä ympärilleen, myös tehdä koko seksistä laajemman ja rikkaamman kokemuksen.

Varsinainen pariskunnan välinen intiimi hetki alkaa silmiin katsomisella ja hiljaisuudella. Rakastaja voi suunnata katseen kumppaninsa vasempaan silmään herätelläkseen yhteyttä oikeaan aivopuoliskoonsa. Tällä aivojen puolella koemme yhteyden, myötätunnon ja intohimon. Vasen aivopuolisko on enemmän kiinnostunut suorittamisesta ja täydellisyyden tavoittelusta.

Oikean aivopuoliskon sanotaan olevan suorassa yhteydessä sydämeen ja kehon seksikeskukseen lantiolla. Kun nämä alueet on aktivoitu kehossa, voi läheisyyden kokemus avautua uudella tasolla. Hellä kosketus herättää kehoa tuntemuksiin. Kaikkia tuntemuksia voi korostaa tietoisella hengityksellä. Tantrisessa seksissä voi harjoitella myös tietoista koskettamista, jossa olet koko olemuksellasi läsnä ja annat rakkautta nimenomaan tälle arvokkaalle sielulle edessäsi.

Rakastaja voi antautua ottamaan kosketuksen vastaan. Antamiseen ja vastaanottamiseen keskittyminen täyttää parin rakkaudella fyysisellä ja henkisellä sekä tunnetasolla. Tämä tarkoittaa yksinkertaisimmillaan partnerin olemuksen ja ytimen arvostamista. Jumalallisen löytämistä siitä, mikä näyttäytyy arjessa tavallisena ja maallisena.