Miley Cyrusin konsertti peruttiin äkillisesti – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan maailmaa Bangerz-kiertueensa merkeissä kiertävä Miley Cyrus lukeutuu tämän hetken suosituimpiin poptähtiin. Hurjan menestyksen taustalla on varmasti ainakin osittain neitokaisen tapa herättää kohua esimerkiksi rohkealla esiintymisellään ja suorastaan riettailla esiintymisasuillaan.

Suomeen lähiaikoina konsertoimaan saapuva Miley Cyrus on nyt päätynyt otsikoihin toisenlaisissa merkeissä. Laulajatar nimittäin perui esiintymisensä Yhdysvaltain North Carolinassa sijaitsevassa Charlottessa – vain 30 minuuttia ennen kuin hänen oli tarkoitus nousta lavalle.

Esiintymispaikan verkkosivujen mukaan peruuntumisen syynä oli sairaustapaus. Lääkärien kerrotaan todenneen Miley Cyrusilla flunssan ja kehottaneet häntä lepäämään. Fanit ovat ilmaisseet pettymystään tapahtuneesta esimerkiksi Twitter-viesteissään.

– Saavuin paikalle, käytin kaikki rahani bensaan, perillä huomasin keikan olevan peruttu. Olen erittäin vihainen, 19-vuotias Molly Crunkleton kuvaili Charlotte Observer -lehdelle.

Taannoin Miley Cyrus paljasti Adore You -kappaleensa remix-version kansikuvan. Kuvassa Miley Cyrus nähtiin oletettavasti yläosattomissa ja mustassa peruukissa, mutta intiimialueet oli rajattu pois. Pian sen jälkeen sensuroimaton versio kansikuvana toimineesta otoksesta levisi verkossa.

Miley Cyrusin Bangerz-albumin kiertue rantautuu ensi kesänä ehkä myös Suomeen. Keikkajärjestäjä Live Nationin mukaan Hartwall Areenan keikat tullaan järjestämään siitä huolimatta, että hallin venäläisomistajat ovat Yhdsyvaltojen pakotelistalla.