Nainen osti huonolaatuista marijuanaa – ilmoitti asiasta poliisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kannabis on edelleenkin laitonta suurimmassa osassa Yhdysvaltoja, mutta silti ihmiset käyttävät sitä enemmän tai vähemmän säännöllisesti ympäri maata. Kun kannabiksen laillistaminen tuo nykyään verorahoja valtion kassaan muutamassa osavaltiossa, hierovat rikolliset lopuissa paikoissa tyytyväisesti käsiään.

Laiton huumebisnes rehottaa ympäri maailmaa, ja eniten siitä hyötyvät rikollisorganisaatiot. Nyt teksasilainen 37-vuotias nainen on pettynyt ostamaansa kannabiksen laatuun niin suuresti, että katsoi asiakseen ilmoittaa tapauksesta poliiseille.

Nainen kertoi ostaneensa huumeet 40 dollarilla paikalliselta diileriltä, joka ei kuitenkaan suostunut palauttamaan naisen rahoja laadusta valittamisen jälkeen. Valitettavasti poliiseille asiasta ilmoittanut nainen joutui itse pidätetyksi huumausaineiden hallussapitorikoksen takia, Huffington Post raportoi.