Oletko aina kuorinut omenasi väärin? Nerokas video kertoo paremman tavan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hedelmien kuoriminen on taitolaji, jossa erilaisia tapoja on lähes tähtitieteellinen määrä. Kukin siis tyylillään. Nyt eräs kokkimestari esittelee nerokkaan tavan kuoria suuri määrä omenoita kerralla ilman, että kädet ovat urakan jälkeen hellinä omenoiden ja kuorimaveitsen käsittelystä.

Facebook
Facebook

Julkaisu käyttäjältä 95.7 KJR.

Facebook-videolla nähdään nyt keino, jolla yhden omenan kuorimiseen kuluu aikaa vain pari sekuntia. Tällä tavalla esimerkiksi suuren omenapiirakan raaka-aineiden valmisteluun kuluu vain murto-osa totutusta ajasta. Mies kiinnittää nimittäin omenan akkukäyttöiseen porakoneeseen, joka pyörittää omenaa kuorimaveistä vasten niin tehokkaasti, että kuoret käytännössä lentävät pois.