Scarlett Johansson viettelee uimapuvussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen Scarlett Johansson kuuluu viihdemaailman rakastetuimpiin näyttelijäkaunottariin. Tähti on tällä hetkellä raskaana ja odottaa lasta poikaystävälleen, ranskalaistoimittaja Romain Dauriacille.

scarlettjohansson08042014

Scarlett Johanssonin raskaus ei vielä näy ulkoisesti – ainakaan tuoreen C-lehden kansikuvan taannoisissa kuvauksissa. Parhaillaan valkokankaalla uudessa Captain America -elokuvassa nähtävä vaaleaverikkö poseeraa lehden kannessa viettelevästi yllään tummansininen uimapuku.

New Yorkissa syntynyt Scarlett Johansson on deittaillut monia julkkiksia, kuten näyttelijä Josh Hartnettia. Hän meni naimisiin vuonna 2008 Ryan Reynoldsin kanssa, ja pari erosi kahta vuotta myöhemmin. Tällä hetkellä tähti tapailee vuonna 2012 tapaamaansa journalisti Romain Dauriacia. Pari meni viime vuoden syyskuussa kihloihin.