Sofia Vergara uimapukukuvissa ennen läpimurtoaan – upea kaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

41-vuotias Sofia Vergara on kolumbialainen malli ja näyttelijätär, joka on ollut julkisuudessa jo pitkään. Moderni perhe -sarjaa tähdittävä kurvitar on nyt ikuistettu upeaan kuvasarjaan, joka on valokuvattu vuonna 1992. Siinä nähdään Sofia vain neljä kuukautta poikansa synnyttämisen jälkeen.

Tähdellä ei turhia liikakiloja otoksissa näy, vaan hän on näissäkin kuvissa jokamiehen unelma. Uimapuvussaan poseeraava Sofia omaa kuvissa vaalean sävyiset hiukset. Näyttelijätär ei ole vuosien saatossa paljoakaan muuttunut, vaan omaa edelleen saman viehätysvoiman kuin 90-luvulla.

Sofia Vergara on näyttänyt omalla esimerkillään, että vaatimattomista oloista voi nousta huipulle. Hän syntyi Barranquillan kaupungissa karjatilallisen tyttäreksi. Aiemmin Enrique Iglesiaksen kanssa seurustellut Sofia Vergara meni kihloihin vuonna 2012 bisnesmiespoikaystävänsä Nick Loebin kanssa. Nainen on esiintynyt pitkän uransa varrella esimerkiksi mainoksissa, televisiossa ja elokuvissa, kuten Machete Kills, The Three Stooges ja Fading Gigolo.