Jättimäinen ysärifestari kasvaa! Mukana myös Haddaway, DJ Bobo ja Captain Jack

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä järjestetään elokuussa Suomen suurin ysärimusiikin tapahtuma sitten Rantarock-festivaalien. Jo ennestään historiallisen massiivinen artistikattaus on nyt kasvanut, kun mukaan tulevat myös Haddaway, DJ Bobo ja Captain Jack.

Helsingin Suvilahdessa 29. – 30. elokuuta nousevat lavalle edellä kerrottujen uusien nimien lisäksi muun muassa Dr Alban, Bad Boys Blue, E-Type, Pandora, Basic Element, Mr. President, Sash, E-Rotic, Alexia, Capella, Rednex, Captain Hollywood, Gunther ja Modern Talking -yhtyeen Thomas Anders. Lisäksi kotimaisina tähtinä nähdään Waldo’s People, Hausmylly, Aikakone, Cat Cat ja DJ Matti Airaksinen.

Elokuussa järjestettävä tapahtuma on jatkoa viime vuonna Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetylle We Love The 90’s –tapahtumalle, joka oli loppuunmyyty. Ysärimusiikin suosion kiteytti YleX-kanavalla huippusuosittua Parasta ennen -ohjelmaa isännöivä Matti Airaksinen.

Stara on vahvasti mukana tapahtumassa, jossa yhden päivän STARA VIP -passi maksaa 91,50 euroa ja kahden päivän STARA VIP -passi maksaa 146,50 euroa. Tavallinen kahden päivän lippu maksaa 80,50 euroa. Lipunmyynti alkaa ensi perjantaina 11. huhtikuuta. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.